Parní varné přístroje

Připrava pokrmů v páře

Pokud chcete připravovat zdravou strav, není nic lepšího, než ji připravovat v páře. Při takovou přípravě neztratíte žádné výživné látky, v pokrmu zůstávají všechny důležité živiny. S parními zařízeními KUPPERSBUSCH zvládnete veškerou přípravu pokrmů tímto způsobem velmi snadno. Přístroje pracují bez tlaku, s optimálním rozdělováním páry uvnitř.

Zelenina, ryby a křehká masa se - vzhledem k rovnoměrnému a šetrnému ohřevu - uvaří velmi šetrně, zachovají si svoji vlastní chuť. Vestavné kombinované zařízení KÜPPERSBUSCH, dokonalé tvarem i funkcí, je doplněno o horkovzdušný ohřev. Konvektomat pro domácnost Vám otevře veškeré možnosti přípravy pokrmů. Zařízení v elegantním nerezovém provedení je ozdobou každé kuchyně. Individuální volbu Vám umožní tři varianty i různé rukojeti. Potřeba pracovní doby je téměř táž jako při vaření v nádobě na sporáku, ovšem pohodlí je mnohem vyšší - při takovém vaření se nic nepřipálí, nic nepřekypí, na postup přípravy pokrmů není třeba dohlížet.

Nejmodernější funkce našich konvektomatů

Vaření v páře Gourmet Nová funkce Gourmet nadchne každého labužníka. Recepty pro ní jsou uloženy ve speciálním programu. Při vyvolání a spuštění některého z receptů se automaticky nastavi program pro přípravy pokrmu.

Šetrné vaření Pomocí nové funkce uvaříte šetrně i křehké maso. Patentovaná funkce zajišťuje automaticky přesnou úpravu i uvnitř masa. Bude perfektně připravené a jemné.

Rozmrazování Speciální kombinace páry a horkého vzduchu umožňuje rozmrazovat pokrmy bez ztráty vlhkosti a jakosti. Mohou se podávat stejně jako čerstvé.

Profesionální pečení Při pečení se využívá kombinace páry a horkého vzduchu. Po fázi páry následuje horký vzduch – těsta správně vykyne a chléb bude mít zvláště chutnou a lesklou kůrku, bude nádherně pórovitý a vydrží déle jako čerstvý. Podobně i housky nebo bagety. Postup je velmi vhodný i pro pizzu nebo bábovku.

Systém Electronic Steam Pára se vyrábí ve vyvíječi vně trouby, to zaručuje zcela přesné klima v požadovanou dobu.

Horký vzduch + úprava v páře Funkce pro individualisty. Jakmile se trouba ohřeje horkým vzduchem na požadovanou teplotu může se, podle potřeby, přidávat pára. Tím dosáhnete přesně požadovaného množství páry.

Vaření v páře (100°C) Při vaření ve vodě se cenné vitamíny, nerostné látky a chuťové látky vyluhují do vody. Při šetrném vaření v páře tomu tak není. Suroviny si zachovávají všechny látky, barvu a konzistenci. Ideální předpoklad pro chutnou, zdravou a moderní výživu.

Čidlo klimatu Zajišťuje perfektní klima a tím i výsledek přípravy pokrmu v kombinovaném zařízení. Sleduje optimální využití páry a horkého vzduchu v něm.

Hlášení o potřebě odstranění vápenatých usazenin Vyvíječ páry je vybaven automatikou, která indikuje okamžik, kdy je potřeba odstranit vápenaté usazeniny.

Teploměr pro pečení: vpichová jehla Není vždy snadné poznat, zda je pečeně uvnitř hotová tak,,jak bychom si představovali. Profesionálové nebo laici proto používají termosondu, v níž je umístěno teplotní čidlo. Získají tak možnost sledovat teplotu uvnitř pokrmu, resp. kontrolovat a zajistit, aby pečeně byla propečená, medium nebo krvavá – a to předně na °C.


Parní varný přístroj EKDG 6800.2

Parní varný přístroj EKDG 6800.2

Moderní pomocník ve vaší kuchyni. Již se vám nic nepřipálí. ...

Parní varný přístroj EKDG 6800.1

Parní varný přístroj EKDG 6800.1

Moderní pomocník ve vaší kuchyni. S tímto varným přístroj se vám již nic nepřipálí. ...


EDG 6500.0

EDG 6500.0

Moderní pomocník ve vaší kuchyni. S tímto varným přístroj se vám již nic nepřipálí. ...


COPYRIGHT 2007 KÜPPERSBUSCH