Mycí stroj na zeleninu

: :
: :
: :

Vysvětlivky k piktogramům
Podrobné informace

Popis

Dokonalé vyprání

Tradiční způsob mytí ovoce, zeleniny, masa, ryb a zamrzlé plodiny jsou náročné na čas a není zaručena potřebná kvalita. Úkol umytí velkého množství bez poškození struktury a jakosti zelenin, salátů, ovoce a tak dále, je lehce rozřešitelné s naší ATIR modelovou řadou strojů. Podle požadavků praxe jsme vyvinuli systém, který užívá nastavitelné otáčení se nebo víření se stále čistou vodou. Voda pronikne hluboko do potraviny a zbaví ji všech nečistot. Nabízíme pět modelů ATIR dle potřeb a požadavků zákazníka. Máme stroje pro potřeby zákazníků od cca 100 do cca 1 000 strávníků. Naše speciální technologie zajistí velmi dobré výsledky v čase 2 - 3 minut.

Regulace praní a regulace průtoku páčkou se stupnicí. Odpad řízený páčkou se stupnicí.

Prací je lehce odnímatelný pro snadné čistění. Nízké napětí (24V) řídícího panelu, který je z nerezavějící ocelí včetně: časového programátoru. Možnost volby: ruční - stop – automatická činnost. Stroj je vybaven ochranou proti stříkající vodě IPX5. Modely ATIR I a ATIR II jsou vybaveny motorovým vyklápěním které je ovládání tlačítky nahoru/dolů volič je umístěn na straně řídícího panelu.

Buben zhotovený z nerezové oceli 18/10. Podstavec zhotovený z leštěného hliníku slitina, výškově nastavitelný. Prací buben zhotovený z nerezové oceli s perforovanými stěnami a dnem. Hydraulická klapka pro odpad. Přívod vody a vnitřní trysky jsou zhotoveny z nerezové oceli 18/10. Motory pro mytí a čerpadlo uloženy na zadní straně přístroje. Výsypka a sklápěcí buben ovládány hydraulikou a samostatně ovládané u typů ATIR I a ATIR II.

Předností mycího stroje

Hluboké praní: Hlavním rysem ATIR myčky zeleniny : nejedná se o vodní sprchu, ale souvislý vířivý pohyb vody, který může být regulován jak v čase tak v intenzitě, se zeleninou ponořenou do vody. Ve skutečnosti, pouze takto můžeme důkladně vyprat většinu obtížných (listových) zelenin bez toho, aby zelenina utrpěla nějakou škodu.

Stále v čisté vodě: Speciální mycí systém vyvinutý u NILMY představuje mytí ve stále čisté vodě. Rotující voda svým pohybem tlačí špínu a zeminu směrem ke stranám a spodní straně bubnu a tím se voda vrací do vrchní části bubnu zase čistá. Mimo to, čistotná voda přitéká v směru, kterým rotuje v bubnu, toto řešení vylučuje potřebu filtrů který udrží pouze nepodstatnou špínu a navíc, filtry potřebují čištění při užívání.

Plná automatizace: Žádné ruční práce nejsou potřebné při mytí zeleniny s ATIR stroji. Obsluha potřebuje pouze zvolit způsob mytí podle druhu zeleniny. ATIR následně potom funguje automaticky a s jistotou zajistí velmi uspokojivý výsledek.

Jednoduché užití: ATIR stroje jsou snadné pro obsluhu

  • A : naplnění bubnu
  • B : nastavení času a rychlosti
  • C : odstranění vypraného výrobku z bubnu.

Ve sklápěcích typech, vykládka výrobku do vhodného vozíku.

Úspora pracovních sil: Kolik? Hodně! když uvážíte čas ztracený při ručním mytí zeleniny. A dokonce ještě více, pokud zvážíte automatický chod stroje ATIR - čas který může být lépe využit k jiné práci

Spotřeba: dokonce nejsilnější model-ATIR I. sklápěcí-vyžaduji pouze 1,8 kW, a nepotřebuje více než 3 minuty pro obtížnou práci.

Údržba: stroje ATIR jsou navrženy - jako všechny výrobky NILMA - pro dlouhodobé používání a ve vynikajícím provedení. Stroje jsou stavěny tak, že požadují minimální, nebo žádné udržování a může docela dobře sloužit pouze klasickým mytím po použití. Nemají žádné filtry a jsou navrženy tak , že udržovací náklady jsou zanedbatelné.

Přizpůsobivost: Vzhledem k speciálnímu způsobu mytí a metodě nastavení proudu a času, ATIR je ideál mýt širokou řadu surovin : listnatou, bobulovou, kořenovou, dužinatou zeleninu, nejenom čerstvou, ale i mraženou, drůbež, maso i ryby, a nejdelší čas cyklu bude opět pouze 3 minuty.

Zvyk- řada modelů: Od malých provozoven až po velká centra. ATIR s jejími pěti modely, výkon strojů, jejich malé rozměry zvládnou každý provoz jakékoliv kuchyně.

Poptat Mycí stroj na zeleninu

Povinné údaje:








Technická data


COPYRIGHT 2007 KÜPPERSBUSCH