Kuppersbusch
- Vaše poptávka: 0 Kč
- Zobrazit poptávené zboží
Vertikální kutr

: | : | ||
: | : | ||
: | : | ||
Vysvětlivky k piktogramům |
|||
Podrobné informace |
Popis
Sekání, krájení, šlehání a míchání jsou všechno činnosti které normálně požádují celou baterii vybavení, zároveň je pro tuto práci potřeba i mnoho času a finančních prostředků, rovněž zpomalují práci kuchyňského personálu. S kutrem Nilma dokážete všechny tyto problémy vyřešit. Kutr usnadní i přípravu prátu z mletého masa, přípravu strouhanky a podobně. Rovněž tak i šlehání a mixování zelenin pro polévky, nádivky nebo omáčky. Všechno toto provede v okamžení, s dostatečnou zárukou hygieny a s větší racionalizací organizace práce v kuchyních. Vyrábí se ve třech modelech - DS/1, DS/2, DS/3.
DVĚ ČEPELE PRO STO PRACOVNÍCH POSTUPŮ
Činnost kutru je založena na činnost zvláštního nože s dvěmi čepelemi, jeden je umístěn na dně mísy a druhých o několik centimetrů výš. Rotační čepel seká surovinu a současně díky kruhovému pohybu tlačí suspendované látky na stěny mísy tak, že padají zpět na nože. Navíc, kutr má dvě rychlosti: první, pomalé uvedení do chodu a druhá konečná úprava. Proměnou času a těchto dvou rychlostí je pro kutr možné: nasekat jakýkoliv typ masa, syrové nebo vařené, během zpracování přidávat další přísady, jako například vejce, sýr, strouhanku, koření; Výsledkem je hladká dokonalá konzistence surovin vhodných pro karbanátky, náplň, vložky do krémových polévek a podobně.
Nasekat jakýkoliv typ přísady, zeleniny pro polévky a směsy cibulí, bylin, slaniny pro smažení, mandle nebo čokoládu pro přípravu v cukrářské výrobě, našlehat vejce, smetanu, tuky s jinými přísadami, udělat majonézu nebo šlehačku. Zpracovávat všechny druhy ovoce na jakoukoliv hrubost či jemnost vedle tradiční zeleniny do polévek je také možné dělat znamenitou bramborovou kaši a jakýkoliv druh omáček se zeleninou, maso, ryby, homogenizuje všechny druhy zelenin, maso hovězí, telecí, drůbeží, nebo ovoce. Různé látky jsou jemné, hladce nakrájené a smíchané tak , že jsou snadněji stravitelné, a to je právě ta funkce která dělá kutr epostradatelný v kuchyních nemocnic a pečovatelských domovech.