ANLIKER stroj na přípravu zeleniny

: :
: :
: :

Vysvětlivky k piktogramům
Podrobné informace

Popis

Od počátku šedesátých let vyvíjíme náš stroj na řezání zeleniny s láskou pro kulinářskou rafinovanost. Vyvrcholením našich zkušeností a tradice byl „anliker“, celosvětový, první a nesrovnatelný přístroj. Profesionálové z celého světa jsou nadšení z práce s naším strojem a dokáží využít tvůrčí možnosti, které jim „anliker“ nabízí. Existuje pouze několik málo způsobů ručního krájení, které »anliker« nezvládne.

Široký sortiment – přes čtyřicet kotoučových nožů, energie - a kotouče připraví cokoli, co existuje v představách kuchaře, pak jsou každým talířem hosté rozmazlování. Nejen kulinářsky, ale i opticky.

Řezací kotouče díky perfektní ostrosti a vyrobené z chromniklové oceli zajišťují rychlé, čisté a především šetrné řezání. Velký výběr kotoučů umožňující řezání v různých tvarech a tloušťkách. Široká paleta výběru splní všechna očekávání. Kvalitním řezáním si ovoce a zelenina zachovají své nutriční a energetické hodnoty.

Přednosti „anliker“

  • Preciznost nožů „anliker“ zaručuje, že zůstane řezná plocha a povrch surovin prakticky nepoškozený.
  • Žádná ztráta obsahu a aroma díky táhlému řezu a ne tlakem (rajčata, měkké ovoce apod.) hodnotná šťáva a aroma se neztratí, ale zůstává.
  • Kvalitním a perfektním řezem přetrvává dlouho čerstvá, tím neokysličuje dužinu a zabrání tak možnost vzniku nebezpečných látek a rozkladu. Kvalitním řezem nemění surovina barvu proti pomalému konvenčnímu krájení.
  • Kvalitním řezáním dosáhnete zároveň vysoké hospodárnosti.
  • Zelenina a plody mohou být jen jednou denně krájené. Jednoznačně lepšíte tvůrčí možnosti které Vám „anliker“ nabízí v širokém spektru různých možností řezu.
  • Jednoduchá manipulace, snadná obsluha, rychlé čištění, to vše Vám „anliker“ nabízí.

Poptat ANLIKER stroj na přípravu zeleniny

Povinné údaje:








Technická data


COPYRIGHT 2007 KÜPPERSBUSCH