Kuppersbusch
- Vaše poptávka: 3 Kč
- Zobrazit poptávené zboží
ANLIKER stroj na přípravu zeleniny
: | : | ||
: | : | ||
: | : | ||
Vysvětlivky k piktogramům |
|||
Podrobné informace |
Popis
Od počátku šedesátých let vyvíjíme náš stroj na řezání zeleniny s láskou pro kulinářskou rafinovanost. Vyvrcholením našich zkušeností a tradice byl „anliker“, celosvětový, první a nesrovnatelný přístroj. Profesionálové z celého světa jsou nadšení z práce s naším strojem a dokáží využít tvůrčí možnosti, které jim „anliker“ nabízí. Existuje pouze několik málo způsobů ručního krájení, které »anliker« nezvládne.
Široký sortiment – přes čtyřicet kotoučových nožů, energie - a kotouče připraví cokoli, co existuje v představách kuchaře, pak jsou každým talířem hosté rozmazlování. Nejen kulinářsky, ale i opticky.
Řezací kotouče díky perfektní ostrosti a vyrobené z chromniklové oceli zajišťují rychlé, čisté a především šetrné řezání. Velký výběr kotoučů umožňující řezání v různých tvarech a tloušťkách. Široká paleta výběru splní všechna očekávání. Kvalitním řezáním si ovoce a zelenina zachovají své nutriční a energetické hodnoty.
Přednosti „anliker“
- Preciznost nožů „anliker“ zaručuje, že zůstane řezná plocha a povrch surovin prakticky nepoškozený.
- Žádná ztráta obsahu a aroma díky táhlému řezu a ne tlakem (rajčata, měkké ovoce apod.) hodnotná šťáva a aroma se neztratí, ale zůstává.
- Kvalitním a perfektním řezem přetrvává dlouho čerstvá, tím neokysličuje dužinu a zabrání tak možnost vzniku nebezpečných látek a rozkladu. Kvalitním řezem nemění surovina barvu proti pomalému konvenčnímu krájení.
- Kvalitním řezáním dosáhnete zároveň vysoké hospodárnosti.
- Zelenina a plody mohou být jen jednou denně krájené. Jednoznačně lepšíte tvůrčí možnosti které Vám „anliker“ nabízí v širokém spektru různých možností řezu.
- Jednoduchá manipulace, snadná obsluha, rychlé čištění, to vše Vám „anliker“ nabízí.